Diensten

Bij PZ Partners bieden we een brede waaier aan diensten om u te helpen bij het aantrekken en behouden van het juiste personeel. Onze diensten zijn gericht op personeelsafdelingen en bieden een totaaloplossing voor uw HR-uitdagingen.

  • Arbeidsbemiddeling: Wij helpen u bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw vacatures. Ons team van experts is gespecialiseerd in diverse branches, zoals de zorg, techniek en bouw, en kan u helpen bij het aantrekken van gekwalificeerd personeel.
  • HR-diensten: Van HR-advies tot salarisadministratie, wij bieden een compleet pakket aan HR-diensten om u te helpen bij het beheren van uw personeel. Ons team van professionals staat altijd klaar om u te helpen met uw HR-vragen en uitdagingen.
  • Outplacement: Wij helpen u bij het begeleiden van werknemers die worden ontslagen naar een andere werkgever. Onze diensten omvatten onder andere sollicitatietraining, CV-advies en coaching.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten en hoe we u kunnen helpen. Wij staan klaar om u te helpen.

Vragen? Neem dan contact met ons op.