Over ons

Over PZ Partners

PZ Partners is opgericht in 2015 door een team van HR-professionals met jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling en HR-diensten. Ons doel is om personeelsafdelingen te ondersteunen bij het aantrekken en behouden van het juiste personeel.

Met onze diensten bieden we personeelsafdelingen een totaaloplossing, van werving en selectie tot outplacement en van HR-advies tot arbeidsbemiddeling. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het oplossen van uw HR-uitdagingen.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in diverse branches, zoals de zorg, techniek en bouw. Dit betekent dat wij de specifieke behoeften van deze branches goed kennen en u kunnen ondersteunen met het vinden van geschikt personeel.

Bij PZ Partners staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. We werken altijd met de grootste zorg en aandacht en streven ernaar om u te voorzien van de beste diensten en resultaten.

 

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over PZ Partners en hoe we u kunnen helpen. Wij staan klaar om u te helpen.

Vragen? Neem dan contact met ons op.